SÖK
Diskteknik on

toiminut Ruotsissa vuodesta 1972 alkaen ja laajensi toimintaansa myös Suomeen vuonna 1994 perustaen silloin tytäryhtiön palvelemaan suomalaisia ravintoloita ja suurkeittiöitä. Nyt toimintaamme täydentää hygieniatiimi, joka pystyy auttamaan asiakkaitamme erilaisissa hygieniaosaamista vaativissa tilanteissa.

Palvelukonseptimme on ainutlaatuinen: saat samalla käynnillä sekä astianpesukoneen tarkistuksen että tarvitsemasi tuotteet ja tarvikkeet. Käyttäessäsi palautuspakkauksiin pakattuja tuotteita säästät jätekustannuksissa ja autat ympäristöä vähentämällä syntyvää jätettä. Tyhjät palautuspakkaukset viemme pois saman palvelukäynnin yhteydessä.

NOPEAA PALVELUA. Palveluautoissamme on kattava valikoima tuotteita ja tarvikkeita sekä yleisimmin tarvittavia varaosia, joten paikallinen edustajamme pystyy palvelemaan sinua kustannustehokkaasti.

OIKEAT TUOTTEET. Saat suoraan palveluautostamme ammattituotteet astianpesuun ja hygieniaan. Tuotteet ovat tiivistettyjä, joten annostelet niitä niukasti ja lisäksi ne ovat ympäristömerkittyjä.

OSAAMISTA. Palvelutiimimme osaaminen ja kokemus ovat käytössänne astianpesuun ja hygieniaan liittyvien ongelmien ratkaisussa. Tarvitsetteko apua omavalvontaohjelman laatimisessa? Tarvitsetteko koulutusta keittiöhygieniassa?

Diskteknik on hygieniakumppaninne!

Diskteknik Finland Oy, Tuulilasintie 24 G, FI-00770 Helsinki. myynti@diskteknik.fi